TAC velisi olmaktan son derece mutluyum. Çok değerli idareci ve öğretmenlerin öncülüğünde, günümüzün en son teknolojileri ve ekipmanı kullanılarak; araştırarak, sorgulayarak, uygulayarak, ezbercilikten uzak bir şekilde gerçekleşen kaliteli ve yüksek standarttaki eğitimin yanı sıra öğrencisine yaşam başarısı kazandıran sistemi nedeniyle TAC öğrencisi olmanın çocuğum için bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Bir yandan çok yönlü bir birey olarak ayaklarının üzerinde dimdik durabilmeyi, diğer yandan grupla birlikte uyum içerisinde aktif sorumluluk alabilmeyi ve çözüm odaklı çalışmalar yapabilmeyi; değerlerine sahip çıkabilmeyi ve aynı zamanda bir Dünya vatandaşı olabilmeyi öğreten; birbirine sımsıkı kardeşlik ve dostluk bağlarıyla bağlı TAC ailesine çok teşekkür ediyorum.
Tülay Sevgi CAN