Frankofoni 2017

Bu sene TAC’de 7.si düzenlenen Frankofoni büyük bir coşkuyla kutlandı! TAC’nin Fransızca öğrenen öğrencileri,  Fransızca dilinin önemini anlatan frankofoni etkinlikleri çerçevesinde  bir araya gelerek yapılan tiyatro gösterisi, şarkılar, videolar ve müzikal  ile izleyicilere güzel dakikalar yaşattılar.

Ayrıca bu yıl okulumuz Fransız Büyükelçiliği Eğitim Ataşesi Jean Michel Berthe’i , Ankara Fransız Kültür Derneği Kurslar Müdürü Hülya Öz’ü ve Alliance Français Müdürü Çağrı Kor’u ağırladı. Öğrencilerimiz gösteri öncesi  konferans salonunda  Jean Michel Berthe’ e Fransa, Fransızca ve eğitim hakkında sorular sordular. Ayrıca sınıflarda Alliance Français müdürüyle etkinlikler yaptılar. 2. Yabancı dil öğretmen kadrosunun ve öğrencilerin aylardır hazırlık yaptıkları bu projeye katılmak çok keyifliydi.

Herkesi tebrik ediyoruz, seneye görüşmek üzere !