Bansko’da Muhteşem Geçen bir Kayak Kampı Daha

Tarsus Amerikan Koleji Beden Eğitimi Bölümü tarafından bu yıl 3.’sü organize edilen “Bansko Kayak Kampı” 14 Ocak-19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Tarih ve doğanın iç içe olduğu şirin bir kasaba olan Bansko’da başlangıç ve orta seviyede kayak bilen öğrencilerimiz, seviyelerine uygun olarak oluşturduğumuz guruplarda kayak eğitmenlerinden eğitim aldılar.

Bulgaristan’ın ve Avrupa’nın en iddialı kayak pisti olan Bansko’da bir araya gelen öğrencilerimiz tatilin, doğanın ve kayak yapmanın keyfini doyasıya çıkardılar. Geleneksel Bulgar mutfağının ve leziz yemeklerinin tadını çıkarmak için gittiğimiz restoran, kıyasıya çekişmelerin yaşandığı bowling turnuvası ve daha birçok güzel ve unutulmayacak anılarla dolu bir geziyi geride bıraktık. Bu keyifli gezi de bulunan herkese çok teşekkür ederiz.