İŞ İLANLARINI GÖRMEK İÇİN İŞE ALIM PLATFORMUMUZ teachabroadturkey.com ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Okul Tanıtım Filmi

Tarsus Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. TAC bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

TAC ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer kattılar. Bir gün sizi de bu çatı altında görmeyi çok isteriz.

Kadro ihtiyacı oluştuğunda web sitemiz ve ulusal gazetelerin iş ilanı sayfalarında duyurulur. Özgeçmiş bilgilerinizin veri bankamızda bulunmasını isterseniz, Başvuru Formunu doldurup özgeçmişinizi Word ya da PDF dokümanı olarak ekleyebilirsiniz.

SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılı için açık pozisyonumuz:

E-Learning Dijital Tasarım Sorumlusu

Sağlık ve Eğitim Vakfı, Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir Amerikan Koleji, Tarsus Amerikan Koleji, SEV Amerikan Koleji, Üsküdar SEV, İzmir SEV, Tarsus SEV İlköğretim kurumları ile Redhouse yayınevini yönetmekte olan Türkiye’nin en köklü kurumlarından biridir. Vakfın, Türkiye’deki geçmişi 150 yıla dayanmaktadır ve yüzyıllardır dünyayı ve Türkiye’yi şekillendiren nesiller yetiştirir.

Şimdi SEV, bu nesillerin yetişmesine katkıda bulunmaktan heyecan duyacak Tarsus Amerikan Kolejinde görev alacak ‘’E – Learning Dijital Sorumlusu’’ pozisyonu için ekip üyeleri arıyor.

GENEL NİTELİKLER

·       Tercihen üniversitelerin Görsel İletişim, Grafik Tasarım, Animasyon-film yapımı, Sinema-Televizyon veya ilgili bölümlerin lisans programlarından mezun,

·       Tercihen bu alanda en az 2 yıl deneyimli,

·       İleri derecede İngilizce dil bilgisine sahip,

·       Profesyonel video üretiminde çalışmış, çekim tecrübesi olan,

·       Kamera, ışıklandırma ve ses sistemlerini kullanabilen,

·       Video Prodüksiyon hazırlayabilen ve bu konularda deneyim sahibi olan,

·       Final Cut pro, Logic X Pro, Adobe After Effect, Anime Studio Pro, Premiere, Illustrator ve Photoshop programlarını kullanabilen,

·       İskelet yapısı oluşturup animasyona dönüştürebilen,

·       2D/3D animasyon yapabilen,

·       Yaratıcı ve dijital trendleri yakından takip eden,

·       Öğrenmeye açık ve kendini iyi ifade edebilen,

·       İnsan ilişkileri kuvvetli olan,

·       Dikkatli, disiplinli, pratik, üretken,

·       Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

İŞ TANIMI

·       Eğitim senaryolarını etkileşimli e-öğrenme görseline dönüştürmek,

·       İçeriklerin görsel çekimini, kurgusunu yapmak ve uygulamak,

·       Sunum, montaj ve etkinlik görsellerini oluşturmak,

·       Uzaktan eğitim materyallerini e-öğrenme araçlarını kullanarak geliştirmek,

·       Var olan e-öğrenme eğitimlerinde değişiklik ve geliştirmeler yapmak,

·       Eğitimlerde yer alacak içeriklerin animasyonlarını oluşturmak, konuyu destekleyici oyunları görselleştirmek,

·       Yeni eğitsel projelerin hayata geçirilmesini sağlamak,

·       Hazırladığı ilgili içerikleri platforma yüklemek,

·       Stüdyonun düzeni, programı ve kullanıma hazır hale getirilmesinden sorumlu olmak,

·       Stüdyo ekipmanlarının sağlıklı çalışmasından sorumlu olmak,

·       İçerik arşivlerinden sorumlu olmak.

“CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak kurumlarımız, işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

Kurumlarımızda çalışanlar, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, SEV’in etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluştururlar.

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup özgeçmişinizi paylaşabilirsiniz.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

“CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak Tarsus Amerikan Koleji (TAC), işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

SEV/Amerikan Okulları’ndaki öğretmenler, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, okulun etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluştururlar.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle