İŞ İLANLARINI GÖRMEK İÇİN İŞE ALIM PLATFORMUMUZ teachabroadturkey.com ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Okul Tanıtım Filmi

Tarsus Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. TAC bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

TAC ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer kattılar. Bir gün sizi de bu çatı altında görmeyi çok isteriz.

Kadro ihtiyacı oluştuğunda web sitemiz ve ulusal gazetelerin iş ilanı sayfalarında duyurulur. Özgeçmiş bilgilerinizin veri bankamızda bulunmasını isterseniz, Başvuru Formunu doldurup özgeçmişinizi Word ya da PDF dokümanı olarak ekleyebilirsiniz.

SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

2019 - 2020 eğitim öğretim yılında Okulumuzda görev almak isteyen öğretmenlerin başvurularını bekliyoruz.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR İÇİN ÖN KOŞULLAR

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,
  • Alanında en az 5 yıl deneyime sahip,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Kendini geliştirmeyi ilke edinerek alanında en iyi olmayı hedefleyen ve üretmeyi seven,
  • Eğitim teknolojilerini takip eden ve iyi kullanabilen,
  • Yenilikçi eğitim uygulamaları ile öğrencileri geleceğin mesleklerine hazırlayabilecek,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,
  • Öğrenme heyecanı olan, yüksek motivasyon ve öz güven sahibi,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan,

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle