2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Lise Hazırlık Sınıfı  '' İkinci Ön Kayıt Asil ve Yedek Liste'' için tıklayınız.

• 2. Kesin Kayıt Dönemi kayıt işlemleri, 2 Ön Kayıt Döneminde başvuru yapan adaylar için geçerlidir.

• Serbest Kayıt Dönemi için Serbest Kayıt Döneminde tekrar başvuru yapılması gerekmektedir.

2. Kayıt Dönemi Ön Kayıt Başvuruları

8 Temmuz, 2021/Perşembe günü saat 17.00’a kadar

TAC WEB sitesi üzerinden elektronik olarak alınacaktır.

2. Kayıt Dönemi – Asil Liste Kesin Kayıt 9 Temmuz, 2021/Cuma  09.00-13.00 arası,

9 Temmuz, 2021/Cuma saat 13.00 itibarıyla kontenjanın dolmaması veya ilan edilen açık kontenjanın artması durumunda, 2. ön kayıt yedek listesinden öğrenci kayıtlarına devam edilecektir.

2. Kayıt Dönemi – Yedek Liste Kesin Kayıt 9 Temmuz, 2021/Cuma saat 13.00’da, okulda olup, puanı tutanlardan ön kayıt listesinde yedekte yer alan öğrencilerden isim okunarak kontenjan açığı kadar öğrenci kaydı yapılacaktır. Yedek listesinde bulunan adayların 12.45’te okulda olmaları zorunludur. Okulda bulunmayan adayların kayıt hakları geçersiz sayılacaktır.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Lise Hazırlık Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

2021-2022 Hazırlık sınıfı Mali İşler Bilgilendirme Mektubu için tıklayınız.

Türkiye’nin en iyi liselerinden birine girmeye hazır mısınız?

Özel Tarsus Amerikan Koleji Hazırlık sınıfına, 8. sınıfı bitiren öğrenciler arasından Merkezi Sınav Sistemi(LGS) ile öğrenci alır.

Kayıtlarımız,  öğrenciler LGS'ye girdikten ve puanları açıklandıktan sonra,  Özel Okullar Kayıt Kılavuzunda belirtilen takvime göre,  her kayıt döneminde belli bir taban puan açıklanarak yapılmaktadır.

Kayıt süreçleriyle ilgili olarak Sıkça Sorulan Sorular bölümünü incelemek için tıklayınız.

2021-2022 Burs Olanakları için tıklayınız.

Okul Sanal Turu için Lütfen Tıklayınız.

TAC Tarihçe Filmini İzlemek için Lütfen Tıklayınız.

Neden TAC? TAC Ailesinin Yorumlarını İzlemek için Lütfen Tıklayınız.