Çevrim İçi Kariyer Günü

Geleneksel Kariyer Günümüz, 20.04.2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Saat 09.10'da 23 konuşmacı mezunumuzun karşılandığı ilk oturumun ardından Okul Yönetimi, öğrenciler, öğretmenler, PDR Servisi, Mezunlar Derneği ve konukların katıldığı açılış töreni yapıldı. 23 konuğumuz, kendi oturumlarında öğleden önce 2 ve öğleden sonra 2 olmak üzere 4 farklı öğrenci grubuyla bir araya geldi. Öğle arası oturumunda da hep birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Kapanış töreni ve gün sonu oturumlarından sonra Kariyer Günümüz 16.45'te sona erdi. Gün sonunda herkes çok yorulsa da günün çok güzel ve verimli geçmesinin keyfi konukların ve organizasyon ekibinin yüzlerine yansıdı. Gün boyu 91 ayrı oturumun yapıldığı Kariyer Günümüz 1964 mezunu TAC'li ile 2024'te mezun olacak TAC'lilerin bir araya geldiği 60 yıllık yelpazeyi kapsamasıyla diğer tüm okulların kariyer günlerinden farklılaşmaktadır. Özel Tarsus Amerikan Koleji olarak bu muhteşem etkinliği sadece kendi mezunlarımızla gerçekleştirebilmenin gururunu yaşıyoruz. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümümüz de bu güzel güne öncülük etmenin ve günü organize etmenin haklı gururunu yaşıyor.

Kariyer Günü davetimizi kabul edip iş hayatının yoğunluğunu bir kenara bırakarak çevrim içi de olsa okullarına geri dönen, bilgi ve birikimlerini öğrencilerimizle paylaşan saygıdeğer mezunlarımıza, katılımları ve kıymetli katkıları için öğrencilerimize, bu görkemli etkinlik için aylardır birlikte uyum içinde çalışan PDR Bölümü, Kurumsal İletişim Departmanı ve Mezunlar Derneği ile birlikte emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz.