TÜBİTAK Yarışması

TÜBİTAK tarafından bu yıl 52'ncisi düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na yapılan başvurular, ilgili jüriler tarafından incelenmiş ve öğrencilerimiz Deniz GÜZELÇAY, Süleyman Şah Doruk KONCAGÜL, Boran ERDOĞAN’ın Biyoloji Öğretmenimiz Fatih METİN danışmanlığında ve biyoteknoloji alanında yaptıkları proje, yüzlerce çalışma içerisinde ilk 5te yer alarak Bölge Finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Süreçte büyük özveri gösteren, emek veren öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, sonraki aşamalar için kendilerine başarılar dileriz.