11. Sınıf Öğrencilerine ‘’TAC Üniversite Hazırlık Programı ve YKS-2023 Sistem Sunumları’’

Üniversiteye hazırlık çalışmalarına başlayan 11. sınıf öğrencilerimizi bu yolculuklarında desteklemek amacıyla TAC Üniversite Hazırlık Programı ve YKS-2023 Sistem Sunumları gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen sunumlar, Üniversite Hazırlık Birimi Koordinatörü Oktay AYDIN ve Yurt İçi Üniversite Danışmanı İlker KABA tarafından, 11 Non-IB şubeleri ayrı ayrı ziyaret edilerek yapıldı. YKS-2023 ile ilgili bilgilendirme yapıldıktan sonra Üniversite Hazırlık Biriminin yıl boyu ne tür çalışmalar yapacağı paylaşıldı ve öğrencilerimizin merak ettikleri sorular yanıtlandı.