TAC'23 ve TAC'24 Akran Rehberliği Sertifika Töreni

TAC Akran Rehberliği Projesi; öğrencilerimizin hem kendi dönem arkadaşlarına hem de diğer alt sınıf öğrencilerine akademik, sosyal, duygusal alanlarda destek olmasını hedefliyor. Proje kapsamında her yıl daha fazla öğrenci eğitim alıyor ve Akran Rehberliği için gönüllü oluyor.

Koronavirüs nedeniyle TAC’23 ve TAC'24 dönemi Akran Rehberlerimiz geçtiğimiz dönem sertifikalarını alma imkânı bulamamıştı. TAC’23 ve TAC'24 dönemi Akran Rehberlerimiz için 15-16 Eylül tarihleri arasında okulda sertifika töreni düzenlendi.

Akran Rehberlerimiz için Sadık Paşa Fuaye alanında gerçekleştirdiğimiz sertifika töreni ile eğitimlerini belgeleyen öğrencilerimiz büyük bir heyecan ve gurur yaşadılar. Okul Başdanışmanımız Eric Trujillo, Müdür Yardımcısı Oğuz Çaylar ve PDR Bölümünün hazır bulundukları törende; Akran Rehberliği eğitiminin önemi, öğrencilerin taşıyacağı rolün TAC için anlamı ve bunun öğrencilere yüklediği sorumluluk bir kez daha vurgulandı. Projenin kendisi için çok önemli olduğunu belirten Mr. Trujillo, çalışmaya katılan öğrencileri tebrik etti.

Sertifika alan tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.