Bilim ve Burs Buluşması

Tarsus Amerikan Koleji (TAC), 18 Şubat Cuma günü “Gelecekte Bilim” Paneline ev sahipliği yapacak.  SEV Genel Müdürü Prof. Dr. Güray Erkol ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Altuğ Özpineci’nin (TAC’94) konuşmacı olacağı panel, 6. ders saatinde (12:20-13:00), Talas Oditoryum’da başlayacak. Panelde ayrıca ODTÜ Fen-Edebiyat Fakültesini kazanan öğrencilerimize TAC'68 mezunları tarafından sağlanacak burs imkânları ODTÜ Fen-Edebiyat Bölümü Dekanı Prof. Dr. Altuğ Özpineci tarafından detaylarıyla aktarılacak.

9, 10, 11 ve 12. sınıf TAC öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek Gelecekte Bilim Panelinde; SEV Genel Müdürü Prof. Dr. Güray Erkol ve ODTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Altuğ Özpineci’nin bilimdeki gelişmelere yönelik konuşmasının ardından öğrencilerden gelecek soru-cevap bölümüne geçilecek. “Burs ve ODTÜ Tanıtımı”ndan sonra son bölümde, öğrencilerimizin fen bilimleri ve teknoloji kulüpleri bünyesindeki projelerini anlattığı kısa videolardan oluşan “Sanal Proje Fuarı” ziyaret edilebilecektir.