Sağlık ve Eğitim Vakfı'na (SEV) Bağlı Liselerden Mezun Olduktan Sonra Dünyanın En İyi Üniversitelerini Burslu Kazanan 4 Genç ile Yapılmış Olan Ropörtaj Sabah Gazetesinde Yayınlandı

Sağlık ve Eğitim Vakfına (SEV) bağlı liselerden mezun olduktan sonra Harvard, Yale, Bocconi, Rice gibi dünya üniversitelerinde eğitimlerini sürdüren dört mezunumuz, yurt dışından Sabah gazetesinin sorularını yanıtladı, gelecekle ilgili hedeflerini paylaştı. Dünya üniversitelerinde ülkemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizin röportajı 31 Ocak tarihinde Sabah gazetesinde ve sabah.com.tr’de yayınlandı. Tarsus Amerikan Koleji’nden mezun olup, geçtiğimiz yıl ABD’deki Rice Üniversitesi’nin tüm dünyadan seçtiği üç tenisçi arasında yer alan mezunumuz Emir Şendoğan’ın da yer aldığı haberi gururla paylaşıyoruz.

Haber detayına ulaşmak için aşağıdaki gazete küpürüne tıklamanız yeterli.