TAC Kariyer Günü

Özel Tarsus Amerikan Koleji  Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisinin ve Mezunlar Derneğinin her yıl ortaklaşa organize ettiği Geleneksel Kariyer Günümüz 23 Mayıs  2022 tarihinde. Kariyer Günü'nde TAC mezunu ve birbirinden değerli 22 konuğu ağırlayacak olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Konuklarımız, mezuniyetlerinden seneler sonra genç TAC’lilerle bir araya gelmenin; öğrencilerimiz de kendi yürüdükleri yollardan yıllar önce geçmiş olan büyüklerini dinleyecek olmanın heyecanını yaşayacaklar. "GELENEKSEL KARİYER GÜNÜ"ne tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.