19 Mayıs’ı Muhteşem Bir Konserle Kutladık

Bu hafta okulumuz, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrasına ev sahipliği yaptı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, TAC Ailesine özel muhteşem bir konser verdi.

Eray İnal yönetimindeki orkestra, Mozart'tan Albinoni'ye, Brahms'dan J.Strauss'a kadar birçok eser seslendirerek öğrencilerimize bir müzik şöleni sundu. Öğrencilerimizin müzik kültürlerinin gelişimine de katkı sağlayan bu etkinlikleri her zaman desteklemekten büyük onur duyuyoruz. Öğrencilerimizin büyük bir keyifle dinlediği bu anlamlı konserin gerçekleşmesini sağlayan değerli Sefa Özler ve TAC’68 İbrahim Paksoy’a teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası şefi Eray İnal ve değerli sanatçılarına öğrencilerimize sunmuş oldukları eşsiz konser için de ayrıca çok teşekkür ederiz.