2022-2023 Açılış Töreni

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının Açılış Töreni 12 Eylül 2022 Pazartesi günü öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Aramıza yeni katılan Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz alkışlarla tribünlerde yerlerini almanın heyecanını, diğer sınıflarımız da okullarına ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Okulumuzdan bu yıl mezun olacak son sınıf öğrencilerimiz, tören alanına girişleri sırasındaki coşkuları ile herkesin beğenisini toplayıp renkli ve eğlenceli anlar yaşadıkları gibi herkese de bu enerjiyi aktarmayı başardılar.

Son sınıf öğrencilerimiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da duygu ve düşüncelerini yansıtan, söylemlerini içeren görselleri astılar ve kardeşleriyle karşılıklı olarak TAC marşlarını-EFSANE- söylediler, coşkuyla “BOM” çektiler.

Okul Müdürü Ahu Arslan ve Okul Başdanışmanı Mrs. Amanda Sunderman’ın açılış konuşmalarının ardından, SEV Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Yaltır konuşmasında öğrencilere ve velilere değerli mesajlar verdi.

Öğrenci Birliği Başkanı Umut Aksu'nun konuşmasının ardından, geride bıraktığımız eğitim ve öğretim yılı içerisinde, akademik başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde, sanat, spor ve birçok alanda gerçekleştirdiği çalışmalar ile her dönemden ön plana çıkan ve dönemin en yüksek “TAC Onur Puanı”na sahip bir öğrenci TAC Mezunlar Derneği tarafından ödüllendirildi ve ödülleri TAC Mezunlar Derneği Başkanı Mehmet Özel tarafından takdim edildi.

TAC öğretmen kadrosuna bu yıl katılan öğretmenlerin öğrencilere tanıtılmasıyla tören sona erdi.

Tüm TAC Ailesine sağlıklı, başarılı ve çok keyifli bir yıl olmasını diliyoruz.