Üç Öğrencimizden Gurur Veren Başarı Haberi

12 C İpek İncel ve 12 F IB sınıfından Nisan Doğu öğrencilerimizin Biyoloji alanında hazırlamış oldukları çalışma Rochester Institude Technology Genius Olympiad 2022 Science alanında finalist olarak kabul edildiğini daha önce paylaşmıştık.

Öğrencilerimiz New York’ta düzenlenen Rochester Institude Technology Genius Olympiad 2022 Science alanındaki yarışmada Bronz Madalya almayı başardılar.

Ayrıca 11 F sınıfı öğrencimiz Efe İnan ise Golden Time Talent UK Müzik Yarışmasında 15-17 yaş kategorisinde iki yüzü aşkın beste arasından ‘Kleptomania’ adlı bestesi ile birinci olmayı başardı.

Bestenin Youtube linki: https://www.youtube.com/watch?v=h98ETK26sp8&t=29s

Kazandıkları başarılarla gururumuz olan, öğrencilerimize 30 Eylül Cuma günü kapanış töreninde ödülleri Okul Müdürü Ahu Arslan ve sorumlu öğretmenleri tarafından takdim edildi.

İpek, Nisan ve Efe’yi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.