Geleneksel Oktoberfest Kutlamaları

13. Geleneksel TAC Oktoberfest Etkinliği 19 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti.

Etkinlik, Çukurova Üniversitesi Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Munise Aksöz’ün ‘’Yabancı Dil ve Almanca bilmenin Avantajları’ ’ile ilgili sunumuyla başladı.

Tüm hafta devam eden etkinliğin asıl amacı, öğrencilere farklı kültürleri yakından tanıma ve sevdirmenin yanı sıra almanca konuşma fırsatı da sağlamaktı.

Farklı oyunlarla öğrencilerin eğlenceli zaman geçirmelerinde katkısı olan ikinci yabancı dil bölümüne teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.