TAC Öğrencileri ‘’Sürdürülebilir Hayat Toprakla, Üretmeyle Başlar” Diyor

 

“Sürdürülebilirlik Toprakta Başlar” diyen TAC öğrencileri, tarımsal çalışmalarına başladılar. Üretmek için öncelikle toprakla iç içe olmayı gerektiren bu çalışmalara, toprağı kazmayla, ilk bakla, tere, roka, maydonoz gibi farklı ürünlerin tohumlarını ekme ile başladılar. Bu çalışmadaki hedefleri yetişecek ürünlerin satışından elde ettikleri geliri toplum hizmetinde de değerlendirebilmek.

 

Öğrencilerin tarım çalışmalarında tecrübe edinmelerinin sağlanmasının yanı sıra, tüm bu süreçte özen ve sabırın da gerekliliğinin farkına varmalarını hedeflenmekte.

 

Hem üreten, hem de toplum bilinci yüksek öğrencilerimizle gurur duyuyor, bu çalışmanın amacına ulaşmasını diliyoruz.

 


Fotoğraflar