x

Bu web sitesi çerezler kullanır.

Bu web sitesi kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çerezler kullanır. Web sitemizi kullanmak suretiyle tüm çerezlere Çerez Politikamız uyarınca onay vermiş olursunuz. Çerezler hakkında daha detaylı bilgi için Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.

 

 TAC Öğrencileri ‘’Sürdürülebilir Hayat Toprakla, Üretmeyle Başlar” Diyor

 

“Sürdürülebilirlik Toprakta Başlar” diyen TAC öğrencileri, tarımsal çalışmalarına başladılar. Üretmek için öncelikle toprakla iç içe olmayı gerektiren bu çalışmalara, toprağı kazmayla, ilk bakla, tere, roka, maydonoz gibi farklı ürünlerin tohumlarını ekme ile başladılar. Bu çalışmadaki hedefleri yetişecek ürünlerin satışından elde ettikleri geliri toplum hizmetinde de değerlendirebilmek.

 

Öğrencilerin tarım çalışmalarında tecrübe edinmelerinin sağlanmasının yanı sıra, tüm bu süreçte özen ve sabırın da gerekliliğinin farkına varmalarını hedeflenmekte.

 

Hem üreten, hem de toplum bilinci yüksek öğrencilerimizle gurur duyuyor, bu çalışmanın amacına ulaşmasını diliyoruz.

 


Fotoğraflar