11. Sınıf Ulusal Program Öğrencileri Köy Okulundaki Kardeşlerinin Yeni Yılını Kutladı

Toplum hizmetini gönülden yapmaya hazırlık sınıfında başlayan 11. sınıf öğrencileri yeni yılı Demirhisar Köyü İlkokulu kardeşleriyle birlikte kutladı.

TAC öğrencileri özenle hazırladıkları hediyeleri Demirhisar Köyü İlkokulu kardeşlerine tek tek takdim ettiler. Heyecanla açtıkları hediye paketlerinden çıkan montlara oldukça mutlu olan öğrenciler, TAC Kampüsünde çok keyifli zaman geçirdiler.

Öğrencilerle eğlenceli zaman geçirmenin yanı sıra kısıtlı yabancı dil eğitimi görmeleri sebebiyle TAC’li abi ve ablalarından ingilzce dersi almaları önem kazanmakta.

11. sınıf tebrik ediyor, çevresine duyarlı, yardımsever TAC geleneğini en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyoruz.