Özel Tarsus Amerikan Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi ile Mezunlar Derneği’nin her yıl ortaklaşa organize ettiği Geleneksel Kariyer Günü, 1 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Kariyer Günü'nde çok değerli TAC mezunu 27 TAC mezununu  ağırlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadık. Öğrencilerimizin Sadıkpaşa fuaye alanında mezun konukları karşılamaları ile başlayan günü, açılış töreni ve üç oturum takip etmiştir. Öğrenciler katıldıkları oturumlarda konuklarımızı dinleme, kariyerleri ve meslekleri hakkında bilgi sahibi olma ve sorularına cevap bulma şansını elde etmişlerdir. Konuklarımız, mezuniyetlerinden seneler sonra genç TAC’lilerle bir araya gelmenin; öğrencilerimiz de kendi yürüdükleri yollardan yıllar önce geçmiş olan büyüklerini dinleyecek olmalarının heyecanını yaşamışlardır. Bu anlamlı gün öğleden sonra gerçekleştirilen kapanış töreni ile son bulmuştur.