Dünya çapında başarılara imza atan iş insanı ve TAC 1971 mezunumuz Muhtar Kent “Değişen Dünyada Kariyerde Başarı" temasıyla düzenlenen söyleşide TAC öğrencilerimizle bir araya geldi. Kent, değerli kariyer tecrübelerini paylaşarak, kariyerde ilerlemenin ve liderliğin önemli niteliklerine vurgu yaptı. Söyleşi, interaktif bir atmosferde gerçekleşti ve Muhtar Kent öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrenciler, kendi kariyer yolculuklarına dair merak ettikleri konuları sorma fırsatı buldular.
Etkinlik, öğrencilere değişen dünya koşullarında başarılı bir kariyer yapmanın anahtarları hakkında önemli perspektifler sunma imkânı sağladı.
Kariyer ve hayat yolculuğundaki engin tecrübelerini bizlerle paylaşan Sayın Muhtar Kent’e teşekkür ederiz.