Bu yıl 55.si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın  Ankara’da düzenlenen Türkiye finallerinde öğrencimiz İlhami Aslansoy, ‘’Ramanujan’ın Ana Teoremi, Kesirli Türevler ve Genelleştirilmiş bir İntegralin Hesaplanması’’adlı projesiyle matematik alanında Türkiye 2.si olmuştur.

Ayrıca elde ettiği bu başarının bir sonucu olarak önümüzdeki süreçte Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil edecek projelerin belirleneceği bir mülakat sürecindeki adaylardan biri olmaya hak kazandığını da paylaşmak isteriz.

Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor, TAC ailesine yaşattığı bu gurur ve sevinç için kendisine teşekkür ediyoruz.