ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ

2018-2019 ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK SINIFI

ÖĞRENCİ KABUL ŞARTLARI

Ortaöğretime Geçiş Uygulaması ile birlikte sınavlar, sayısal ve sözel alanlar olmak üzere 2 bölümden olacak. Sayısal bölümde: Fen Bilimleri ile Matematik; sözel bölümde ise Yabancı Dil, Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi alanlarından sorular sorulacak.

Özel Tarsus Amerikan Koleji, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı için, Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yaptığı merkezi sınav ile Merkezi Sınav Puanına (MSP) göre öğrenci kabul edecektir. Okula giriş puanları, sınav gerçekleştirilip Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sonuçlar ilan edildikten sonra belirlenecektir.

Özel Tarsus Amerikan Koleji'nin 2018-2019 öğretim yılı kontenjanı 120 (60 kız+60 erkek) öğrenci olacaktır.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.