SERBEST KAYIT DÖNEMİ - ÖN KAYIT FORMU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Mali Destek Burs Başvurularımız sona ermiştir.

ÖNEMLİ HATIRLATMA: Resmî okullar için tercih yapan ve tercihlerini onaylatan veliler ilk aşamada özel okullara kesin kayıt yaptıramayacaklardır. Özel okula kayıt yaptırmak isteyen velilerin, yapmış oldukları resmi okul tercihlerini iptal ettirmeleri gerekmektedir. Aksi taktirde kesin kayıt haklarını kaybetmeleri söz konusudur.

2018 - 2019 Kayıt Takvimi ve Kılavuzunu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ / TARSUS AMERICAN COLLEGE

OKUL KAYIT TAKVİMİ

*TABAN PUAN İLANI İLE OKULUN ÖN KAYIT DÖNEMİ BAŞLAR.

**SAAT TAM 9.00’DA, OKUL BAHÇESİNDE HAZIR BULUNAN VE OKULUN ÖN KAYIT LİSTESİNDE YEDEKTE YER ALAN ÖĞRENCİLERDEN İSİM OKUNARAK KONTENJAN AÇIĞI KADAR ÖĞRENCİ KAYDI YAPILIR. YEDEK LİSTEDE BULUNAN ADAYLARIN SAAT TAM 9.00’DA OKULDA OLMALARI ZORUNLUDUR. OKULDA BULUNMAYAN ADAYLARIN KAYIT HAKLARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

***SERBEST KAYIT DÖNEMİNDE, ÖN KAYIT VE KESİN KAYIT SAATLERİ WEB SİTEMİZDEN DUYURULACAKTIR. (www.tac.k12.tr)