T.C.

TARSUS KAYMAKAMLIĞI

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ

Sayın Veli,

2016-2017 Öğretim Yılı kayıt işlemleri aşağıda belirtilen tarihlerde  okulumuzda yapılacaktır.

Kayıt süreci başlamadan önce,  işlemlerinizin daha hızlı ve kolay yapılabilmesi amacı ile, aşağıda bahsi geçen konulara dikkatinizi çekmek isteriz.

• Kayıt işlemleri öğrencinin velisi tarafından, bizzat yapılacaktır.

• Önceki eğitim döneminden borcu olanların yeni kayıt ücretine ilişkin ilk taksit ile birlikte borçlarını ödemediği takdirde kaydı yenilenmeyecektir.

• Bu yıl, MEB yönergeleri doğrultusunda okul ücret ödemelerine ilişkin bir öğrenci kayıt sözleşmesi hazırlanacaktır. Sözleşmeye esas olacak veli, öğrenci iletişim ve  adres bilgileri elektronik olarak aktarılacağından, kayıt yenileme işlemlerinden önce var olan bilgilerin kontrol edilmesi ve  güncellenmesi gerekmektedir. Sistemde var olan bilgilerin kontrol ve güncellenmesi 02/06/2016 tarihinde aktif olacak http://guncelleme.tac.k12.tr adresinden öğrenci T.C kimlik numarası ve  cep telefonunuza gelecek şifre ile yapılabilecektir.  Öğrenci Kayıt Sözleşmesi, Mali Kayıt işlemleri sırasında  tek nüsha olarak yazdırılacak ve “Öğrenci Velisi”  tarafından imzalanması istenecektir. Sözleşmenin, okul tarafına ilişkin imzaları tamamlanarak  bir sureti,  daha sonra sizlere iletilecektir.

• Kayıt işleminizin tamamlanmış kabul edilebilmesi için; peşin ödemeyi tercih eden velilerin okul ücretinin tamamını ya da taksitli seçeneği tercih eden velilerimizin  okul eğitim ücretimizin 1.taksit ödemesini yapmış, diğer taksit ödemeleri için de  ödeme şeklini belirlemiş olması  gerekmektedir.

• 2016-2017 Öğretim Yılı için gününde ödenmeyen taksitlere aylık % 1,5 vade farkı uygulanacaktır.

• Bu eğitim döneminde, SEV okullarında okuyan kardeşlerden biri hariç diğerleri % 10 okul ücreti indirimi imkanından faydalanabilecektir. Ancak kardeşlerden birinin maddi destek bursu almaya hak kazanmış olması halinde bu indirim uygulanmayacaktır. İndirimden yararlanmak için, kardeşlerin nüfus cüzdanı fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.

• Kayıt işlemleri sırasında veli ve öğrenci TC kimlik numaraları gerekmektedir.

• Kayıt günü, okulumuzda Yapı Kredi Bankası görevlileri bulunacaktır. Banka görevlileri, peşin ödemenizi ve birinci taksit ödemenizi nakit olarak kabul edebilecektir. Bu ödemelerin  kredi kartı ile de yapılması mümkündür.

• Peşin ödeme yapmak ya da ilk taksit ödemesini banka kanalı ile gerçekleştirmek isteyen velilerimiz için hesap numaramız aşağıdaki gibidir.

Banka ve Şubesi : YAPI KREDİ BANKASI A.Ş / TARSUS  ŞUBESİ

IBAN                    : TR31 0006 7010 0000 0061 4295 43

Hesap Adı           : SAĞLIK VE EĞİTİM VAKFI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ

İKTİSADİ İŞLETMESİ

Açıklama              : ÖĞRENCİ ADI SOYADI

• Diğer taksitli ödemeleriniz için;

1. KSTS Sistemi: 7 ve 10 taksitli ödeme planı için.

Yapı Kredi Bankası tarafından, adınıza açılmış/açılacak olan TL vadesiz tasarruf hesaplarına, ödeme planına uygun KSTS Basvuru Formu alınarak, Özel KSTS (Kredili Senetsiz Taksit Sistemi) Limiti sorgulaması yapılacaktır.

Başvuru formunuzun alınması için aslı ile birlikte Nüfus Cüzdanı fotokopinizi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

• Nufus Cüzdanı Fotokopisi (aslı ile birlikte)
  • TC. Kimlik Numarası

• Kredi Kartı: Ödemenin Worldcard ile yapılması koşulu ile  7 taksit ödeme planına uygun olarak kredi kartı ile tahsilat yapılabilecektir.

Worldcard 30 Haziran 2016 tarihine kadar yapılan ödemelerde 12 aya kadar taksit seçeneği sunmaktadır.

• Taksitli ödemelere ait faturalar Eylül-Haziran döneminde 10 eşit taksitte kayıt esnasında vereceğiniz mail adresine e-arşiv faturası olarak gönderilecektir.

• Yıl sonu başarı notlarına bağlı olarak mümkün olabilecek Başarı Bursu tahsislerinin ilan edilmesini beklemeksizin, tüm velilerimizin kayıt işlemleri gereklerini yerine getirmeleri gerekmektedir. Başarı Bursuna hak kazanan öğrencilerimizin ödeme planları düzenlemeleri Mali İşler tarafından banka ile temas edilerek güncellenecektir.

• Burslu okuyan öğrencilerimizin disiplin cezası alması halinde verilen burs tutarının disiplin cezasını aldığı tarihten okul kapanana kadar geçen eğitim süresine tekabül eden kısmı veliden tahsil edilir.

• Sınıflara göre kayıt tarihleri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Velilerimizin kayıt yenileme işlemini kendi sınıfları için belirtilen tarihlerde yaptırmaları gerekmektedir, ancak okulumuzda iki veya daha fazla öğrenci okutan velilerimiz, velisi oldukları öğrencilerin kayıtlarını aynı gün yaptırabileceklerdir.

ÖĞRENCİNİN

2016 - 2017 SINIFI

KAYIT TARİHLERİ

SAAT