Tarsus Amerikan Koleji Mezunları kendilerini birer lider olarak yetiştiren, içinde yaşadığı topluma yararlı bireyler olmalarını sağlayan okulları TAC'ye her zaman borçlu hissederler. Bu nedenle de okulumuzdan  ve öğrenci kardeşlerimizden gelen her türlü destek talebinde bir an bile tereddüt etmeden yardıma koşarlar.

Derneğimizin en önemli faaliyet alanı ihtiyacı olan başarılı öğrencilere burs olanağı yaratmaktır. Mezunlar tarafından bu amaçla başlatılan 'Bir Tuğla da Sen Koy!' burs projesi ile yaratılan kaynakla çok sayıda öğrenci TAC'de okutulmaktadır.

Mezunlar her vesile ile burs fonuna katkıda bulunup burs desteğini geliştirmek amacıyla adeta bir yarış içerisindedirler.

Mezunlar arasında 129 yıllık bir eğitim geçmişine dayanan köklü bir kardeşlik ve dayanışma duygusu hakimdir. Mezunlar her fırsatta bir araya gelerek bir yandan öğrencilik günlerini neşe ile anarlar ve diğer yandan da okulumuza ve öğrencilere yapabilecekleri katkı ve destek için yeni projelerin gelişimine katkıda bulunurlar.

Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Mersin başta olmak üzere mezunlarımızın bir arada oldukları bir çok kentte her ayın son cuma akşamı bir araya gelirler. Her yıl 19 mayısa en yakın cumartesi günü bizlerin 'Homecoming' olarak adlandırdığımız mezunlar gününe tüm dünyadan binin üzerinde mezun gelerek hasret giderirler.

Her yıl düzenlenen balolar, sınıf toplantıları diğer etkinliklerdir.

Sanal ortamda mezunlarımızın bir arada olduğu aktif email grupları ve mezunların birbirlerini kolayca bulabilecekleri aktif web sayfamız ve sosyal medya alanlarımız  ve bunların yanı sıra geleneksel dergimiz 'Bizletter' diğer iletişim mecralarımızdır.

TAC Mezunlar Derneği kurduğu 'Kariyer Merkezi' aracılığı ile mezunlarına insan kaynakları alanında destek olur. Genç mezunlara mentorluk yapan abi ve ablaları zaman zaman workshop'lar düzenleyerek mezuniyet sonrasında TAC ruhunu ve eğitimini devam ettirirler.

Mezunlarımız okulumuzun ihtiyacı olan her alanda destek vermeye hazırdır. Öğrencilere yönelik 'Kariyer Günü'nde öğrencilerin meslek seçimlerine yardımcı olmak üzere her yıl çok sayıda mezunumuz okulumuza davet edilerek konuşmalar yapmaktadırlar.

Tarsus Amerikan Koleji'nde okumuş olduğumuz için çok şanslı ve gururluyuz. Okulumuza olan şükran ve borçluluk hissi ile her mezun yaşamı boyunca destek vermeye gönüllüdür.

Sevgi ve Saygılarımızla

Dr.Ali Cerrahoğlu