74 kız, 74 erkek olmak üzere 148 öğrenciye yatılılık imkanı sunulmaktadır. Öğrenciler kendi tercihlerine göre haftada 5 ya da 7 gün okulda kalabilmektedirler.

Yatılı Veli-Öğrenci El Kitabı için lütfen tıklayınız.

ODALAR

Bina simetrik yapılmış olup Kız ve Erkek Yurt binalarının özelliği aynıdır.

•Kız/Erkekler yurdunda odalar maximum 3 kişiliktir. Bu sayı öğrencilerin sınıf seviyesi ve gelen-ayrılan öğrenci sayısına göre değişir.

•Hazırlık öğrencileri yurt yöneticisi ve yardımcısı tarafından 5-7 günlük öğrenci ve şehir dağılımına göre yerleştirilir.

•Her odada öğrencilerin kendi yaşam alanları yaratılmış olup, her öğrenciye ait yatak, kütüphane, çalışma masası, giysi ve ayakkabı dolabından oluşan üniteler mevcuttur. Ortak kullanımda ise buzdolabı bulunmaktadır.

SALON

•Öğrencilerin boş zamanlarında keyifli vakit geçirmeleri ve dinlenmeleri için bulunan öğrenci dinlenme odasında 1 adet televizyon, çalışma masaları ve wireless ( kablosuz ağ) bağlantısı bulunmaktadır.

•Kız/Erkek yurdundaki dinlenme salonlarında 10 adet bilgisayar vardır.

•1 adet renkli, 1 adet siyah-beyaz yazıcı ve 1 adet scanner bulunmaktadır.

•Öğrenciler Yatılı Bölümü El Kitabı kurallarına bağlı kalarak kişisel laptoplarını kullanabilirler.

•Günlük gazeteler ve haftalık dergiler dinlenme salonunda bulunmaktadır.

OFİS

•Her gün yoklama ofiste yapılır.Öğrenciler izin fakslarının gelip gelmediğini ofisten kontrol ederler.

ETÜT

• Hafta içi hergün 19:00-20:30 saatleri arasında Öğretmenlerin gözetiminde Etüt çalışmaları yapılmaktadır.

BANYOLAR

• Her katta ortak kullanımda banyo mevcuttur. Her banyoda 5 duş, 6 lavabo, 6 tuvalet bulunmaktadır.

• Banyolar her gün temizlik görevlileri tarafından temizlenmektedir.

• Banyolarda sürekli sıcak su vardır.

MUTFAK

•Her katta mikrodalga, su ısıtıcısı ve buzdolabı bulunan mutfak  mevcuttur.

•Öğrenciler yemeklerini ve içeceklerini mutfaktaki buzdolabında veya odalarındaki buzdolaplarında saklayabilirler.

•Her öğrenci mutfağı kullandıktan sonra temizliğinden kendisi sorumludur.

ÇAMAŞIR-ÜTÜ

• Her binanın giriş katında 10 adet çamaşır ve 10 adet kurutma makinası vardır.

•Her öğrencinin çamaşırları temizlik görevlileri tarafından yıkanır ve ütülenir.

•Çamaşır deterjanları okul tarafından temin edilir.

•Her katta bir ütü ve ütü masası vardır.

YEMEK

•Yatılı öğrenciler öğünlerini okul yemekhanesinde yerler.

Haftaiçi kahvaltı:07:00-08:15

Haftaiçi akşam yemeği:17.30-19.00

Haftasonu kahvaltı:08.00-10.00

Haftasonu akşam yemeği:18.00-19.30

•Öğlen yemekleri okul tarafından belirlenen saatlerde yenilir.

•Yatılı öğrenciler nöbetçi yurt danışmanına haber vererek, yurda Yatılı Bölümü El Kitabı kurallarına bağlı kalarak yemek siparişi verebilirler.

•Öğrenciler sadece belirlenen alanda yemek yiyebilirler. Odalarda yemek yemek yasaktır.

SAĞLIK

•Kampüste 7 gün 24 saat hizmet veren revir bulunmaktadır.

•Hasta yatılı öğrenciler hastalıklarını bulaştırmamak ve kontrol altında olmak için doktor onayıyla revirde yatabilirler.

•Öğrencilerin odada ilaç bulundurmaları yasaktır. Bütün öğrenci ilaçları revirdeki öğrenci dolaplarında tutulur.

TELEFON-FAKS

•Her katta birer adet telefon bulunmaktadır.

•Öğrenciler Yatılı Bölüm El Kitabı kurallarına bağlı kalarak cep telefonlarını kullanabilirler.

•Bütün veli izinleri faks ile onaydan geçer.

BANKAMATİK

Kampüste Yapıkredi bankamatiği bulunmaktadır.